Hali Beri ponovo na sudu s bivšim suprugom

Navodno je poziv došao jer svih ovih godina bivši supružnici nisu potpisali formulare oko starateljstva, iako su oboje pristali na zajedničko starateljstvo nad sinom Mejsom.

Zainimljivo je također, da je Beri ovaj put odlučila sama da se brani i prezentira pred sudom, a s dugogodišnjom advokaticom Marinom Zakijan Bek (Zakiyan Beck) krajem je juna otkazala sve nadolazeće parnice.

S druge strane, Martineza i dalje predstavlja utjecajna advokatica Laura Vaser (Wasser), poznata po brojnim celebrity slučajevima na kojima je radila.

Još uvijek nije poznato oko čega će se tačno na sudu voditi rasprava jer Olivijer i Hali godinama su nakon razvoda funcionirali u koreketnim odnosima zajedno odgajajući sina.

-Idemo dalje s poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugom, a najvažnije će nam biti da činimo ono što je najbolje za našeg sina – stajalo je tih godina u zajedničkoj izjavi slavnog para koji je u zahtjevu za razvod kao razlog naveo nepomirljive razlike.

Iako su pristali na zajedničko starateljstvo, Hali je u trenutku razvoda zatražila da je Olivijer dužan osigurati prijevoz za vrijeme posjeta te treba zatražiti dopuštenje ako njihovog sina želi voditi negdje izvan Kalifornije.

Zgodnoj 54-godišnjoj glumici ovo je bio treći razvod. Osim sina s Olivijerom ima i kćerku Nahlu koju je dobila u vezi s Gabrielom Obrijem (Aubry).

Francuz Olivijer je pak prije Hali bio je na glasu kao ženskar te je iza sebe imao brojne veze s glumicama i manekenkama.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]