Grant: ”Jordan je lažov, ovo je nazovi dokumentarac”

Oboreni su rekordi gledanosti, otvorene su i neke teme koje su bile zaboravljene…

Otvorene su i neke stare rane – Horace Grant, jedan od najvažnijih igrača u šampionskim Bullsima, nazvao je Jordana lažovom, zbog optužbi da je on bio izvor iz kluba za knjigu Sama Smitha – ,,Jordanova pravila“, koja je bila bestseler 90-ih.

U knjizi je objavljeno mnogo detalja iz svlačionice, otkriveno je i Jordanovo maltretiranje saigrača nakon lošijih partija.

“To je laž, laž, laž… Ako Jordan ima problem sa mnom, možemo to da riješimo kao muškarci. Razgovorom ili na neki drugi način. Tačno je da smo Smith i ja bili i ostali prijatelji. Ali ja nisam izvor. Smith je sjajan novinar, a za ono što je napisao bilo je potrebno mnogo više od jednog izvora”, rekao je Grant.

On nije oduševljen dokumentarnim filmom, naprotiv…

“Taj nazovi dokumentarac je o jednom čovjeku i on ima posljednju riječ u njemu. Mnogo stvari je izbačeno, mnoge istine nisu stavljene, mnogo toga je ostalo nedorečeno…”, rekao je Grant.

“Recimo, na mnoge stvari koje je on rekao saigračima, saigrači su mu uzvratili – ali toga nema, to nije objavljeno. Zato je za mene ovo nazovi dokumentarac”.

Grant je sa Chicagom osvojio tri titule.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe