16.4 C
Bihać
Subota, 13 Augusta, 2022

Građani se okupili povodom Una Regate u Bihaću, Bećirović gužvu predstavio kao svoju podršku (FOTO)

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović okupljanje građana u Bihaću povodom 48. Internacionalne turističke Una Regate predstavio kao podršku njegovoj izbornoj kandidaturi.

Bećirović se pohvalio putem svog Facebook profila razgovorom sa hiljadama građana koji su ga “dočekali” u Bihaću, piše Faktor.

– Prof. dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH razgovarao je sa brojnim građankama i građanima Bihaća i Krajine. Tokom druženju i dijaloga sa hiljadama građana Bihaća Bećirović… – navodi sa njegovom zvaničnom profilu uz naslov “Hiljade građana Bihaća i Krajine srdačno dočekale Denisa Bećirovića”.

Bećirović doista ima zanimljiv način da predstavi u svoju korist okupljanje građana povodom 48. Internacionalne turističke Una Regate zbog koje je u Bihaću jučer i danas održano i nekoliko koncerata, pa je grad bio prepun što lokalnog stanovništva, što turista.

To nije prošlo nezapaženo korisnicima društenih mreža te je jedan od korisnika Twittera iz Sanskog Mosta i čestitao na dosetljivosti:

– Denis iskoristio doček Unske regate u Bihaću (inače dan u kojem ne možeš proći kroz centar grada od naroda) da predstavi gužvu iza svojih leđa kao podršku njemu u izbornoj utrci. Svaka čast ko god se sjetio ovoga.

Drugi, iz Bihaća, pitao je: U kojem svijetu živi ovaj čovjek?

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se