19.4 C
Bihać
Srijeda, 28 Septembra, 2022

Genijalan način za rješavanje začepljenih odvoda

Novi trik

I dok na tržištu postoje stotine proizvoda za koje se tvrdi da vam pomažu da to učinite za nekoliko minuta, možda niste ni pomislili da probate sa proizvodima sa kojima ljudi imaju najviše uspjeha.

Jedna žena u problemu obratila se grupi za čišćenje na Facebooku da zatraži savjet, nakon što je bezuspješno isprobala čitav niz drugih proizvoda na svom blokiranom odvodu.

“Moja cijev za kupanje ima ozbiljnu blokadu u vidu kose”, napisala je ona.

“Probala sam tečnost i prah za deblokadu odvoda, ali jednostavno nisam imala sreće. Da li postoje neki proizvodi za domaćinstvo koje mogu da koristim?”

Drugi ljubitelji čišćenja brzo su se obratili u odjeljku za komentare kako bi procijenili najbolje načine za čišćenje začepljene cijevi ili odvoda.

A najpopularniji prijedlog je bio da se koristi krema za uklanjanje dlaka – pomiješana sa toplom vodom i izlivena u odvod.

“Stavite gomilu kreme za uklanjanje dlaka u kanalizaciju, ona će rastvoriti sve tragove dlačica”, napisala je jedna osoba.

Dok je drugi dodao: “Da, krema za uklanjanje dlaka zaista radi, apsolutno nevjerovatno.”

“Koristite kremu za uklanjanje dlaka i ostavite je što je duže moguće”, napisao je neko drugi.

Kremu za uklanjanje dlaka možete kupiti u većini supermarketa ili apoteka. Cijene krema se kreću od oko 3KM (najjeftinija varijanta koja je pogodna za odvode) do 15KM, prenosi Magazin.Novosti.

spot_img
spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se