19.7 C
Bihać
Četvrtak, 30 Juna, 2022

Frizure sa šiškama ponovo u trendu

Ukoliko nemate vremena da svaki čas trčite kod frizera na feniranje, opredijelite se da nosite šiške prebačene u stranu.

Ne postoji čarobna formula pomoću koje ćete za samo par minuta “izbrisati” desetak godina sa lica kao što to mogu da urade šiške.

One podmlađuju, čine da djelujemo vedrije i svježije, a u zavisnosti od toga kako želite da ih nosite možete da se opredijelite za dužu ili kraću varijantu.

Duge šiške možete da podijelite po sredini – tako ćete frizuri dodati dimenzionalnost i dozu nonšalancije.

Također, ukoliko imate dugu kosu koju najčešće nosite vezanu u rep, duže šiške će “smekšati” lice i dati vam notu misterioznosti.

Dženifer Lopez (Jennifer) stalno nas podsjeća kako bi trebalo nositi šiške ako imamo dugu, bujnu kosu. Njena lekcija je jasna – guste šiške koje slobodno padaju i uokviruju lice čine da djelujemo nježnije.

Ukoliko nemate vremena da svaki čas trčite kod frizera na feniranje, opredijelite se da nosite šiške prebačene u stranu. Ne morate da ih stilizujete, samo ih blago prstrima skolnite sa jednog dijela čela.

Isti princip važi i za djevojke koje imaju prirodno kovrdžavu kosu. Kovrdžave šiške su trend kom je teko odoljeti, a uz to je veoma lagan za održavanje.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se