19.2 C
Bihać
Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022

FOTO:Ovo su muškarci stradali u sudaru s traktorom punim pčela

Dragan Mitić i Dragan Živković iz sela Trubarevac kod Sokobanje (Srbija) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kada su se sudraili traktor sa prikolicom koji je prevozio košnice sa pčelama i automobil Mercedes u kojem su oni bili.

Nesreća se dogodila oko 23 sata na ulazu u Sokobanju. Prema riječima tašte poginulog Mitića, za nesreću je saznala kad se vratila s posla.

Ne znam šta da vam kažem, troje djece je ostalo bez oca. Sada su siročići. Držimo se zbog njih, ali užasna tragedija – kaže ona za Kurir i dodaje:

Vozili su iza traktora koji je imao dvije prikolice, na kojima su bile košnice sa pčelama, i traktor nije bio osvijetljen, pa ga nisu ni vidjeli. Kako je došlo do same nesreće zaista ne znam. Sa Draganom je poginio i čovjek iz sela, a povređen je treći čovjek koji je bio s njima u kolima.

Supruga Dragana Mitića oprostila se od njega na Facebooku uz potresne riječi, navodeći da ih je “prerano napustio”.

Nema više mog dragog Dragana, šta ću ja bez njega? Napustio nas je prerano. Dobar čovjek koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti – napisala je neutješna žena, a ispod njene objave redali su se komentari u kojima su joj izjavljivali saučešće i žaljenje zbog njenog gubitka.

Drži se zbog djece i budi jaka! Prerano je otišao i neka počiva u miru – stoji u jednom od komentara.

Žitelji sela kod Sokobanje kažu da su poginuli bili dobri ljudi, velikog srca.

Šokirali smo se kad smo čuli da su poginuli. Bili su dobri ljudi, i iza njih su ostale supruge i dječica. Oni su bili dobri prijatelji i profesionalni vozači kamiona – kažu mještani i dodaju da je, koliko su oni čuli, povrijeđen i traktorista.

Mještani navode da su Mitić i Zdravković krenuli da kupe gorivo kako bi ujutru krenuli na put kamionima.

Poginuli su navodno krenuli snioć da kupe naftu kako bi ujutru kamionima krenuli na put. Nažalost, bilo im je suđeno da kao prijatelji i kolege poginu zajedno – kažu žitlji sela i dodaju da Mitić ima brata blizanca.

Dragan Mitić bit će sahranjen sutra na seoskom groblju.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se