5.1 C
Bihać
Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Foto / Denis Buntić se prijavio u policijsku stanicu u Ljubuškom: Stigao u papučama

Denis Buntić je u protekli petak prijavljen za nasilje u porodici, kada je pretukao suprugu Klaru.

IZVORavaz.ba

Bivši rukometni reprezentativac Hrvatske Denis Buntić se javio danas u policijsku stanicu u Ljubuškom. Općinski sud u Ljubuškom bivšem rukometašu je odredio da se mora svakodnevno javljati u policiju i da svojoj supruzi ne smije prići na manje od 100 metara.

Kantonalno tužilaštvo ZHK u Širokom Brijegu je jučer podnijelo žalbu Općinskom sudu u Ljubuškom zbog bitnih povreda odredbi kaznenog postupka te pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, saopćili su.

Kantonalno tužilaštvo traži da Izvanraspravno vijeće nadležnog suda uvaži žalbu, ukine pobijano rješenje i predmet za prethodni postupak vrati sudiji na ponovno odlučivanje ili da pobijano rješenje preinači i protiv osumnjičenog odredi pritvor.

Podsjetimo, Denis Buntić je u protekli petak prijavljen za nasilje u porodici, kada je pretukao suprugu Klaru, u njihovoj porodičnoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom. Tokom pretresa kuće, pripadnici Policijske uprave Ljubuški su pronašli cijeli arsenal oružja, automatske puške, pištolje, zolje, lovačko oružje, streljivo.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe