(FOTO) Čovjek koji želi da izgleda kao vanzemaljac: Tek je na 18 posto svog projekta

Anthony Loffredo, rodom iz Montpelliera u Francuskoj, ima samo 90 kilograma i 1,80 m od svog starog izgleda. A zbog nekih modifikacija je morao da otputuje u Barselonu jer su one u Francuskoj zabranjene.

Pa, čak i ako kaže da je njegova transformacija tek na 18%, njegov se izgled uvelike razlikuje od onoga koji je imao prije 6 godina, budući da je svih ovih godina mijenjao svoje tijelo kako bi postigao svoj cilj: steći izgled vanzemaljca „Black Alien“.

Njegova je priča viralna na Instagramu i drugim društvenim mrežama nakon što je uradio svoju najnoviju operaciju: potpuno je uklonio nos.

Loffredo ima 31 godinu i od svoje 25. godine, nakon povratka iz Australije, započeo je sa svojim najvećim životnim projektom pod nazivom “Crni izvanzemaljski projekt”.

Tijekom prve četiri godine uklonio je uši, napravljen je zahvat rašljastog jezika, u glavu su mu ugrađeni implantati, tijelo mu je bilo potpuno tetovirano u crnu boju i na kraju je zatamnio beonjače (bijeli dio očiju).

Dodaje da će jednog dana napustiti Montpellier i istražiti kako drugi ljudi širom Europe gledaju na njega i njegov otkačeni izgled, te da će snimati njihove reakcije.

U intervjuu za francuske novine Midi Libre iz 2017. godine objasnio je kako se interes u djetinjstvu za bodybuildingom razvio u novi interes za modificiranje tijela, kojemu je sada posvetio svoje postojanje.

Rekao je: „Od malih nogu vrlo sam strastven prema mutacijama i transformacijama ljudskog tijela“, otkrivši kako je radeći kao obezbjeđenje shvatio da ne živi svoj život onako kako bi želio.

Intervju s njim završava objašnjavajući da nikada neće požaliti što je poduzeo bilo koju od svojih bizarnih preinaka, ali da bi “jedino žalio da to nije učinio.”

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe