28.3 C
Bihać
Subota, 21 Maja, 2022

FIS – dobrobit kupaca na prvom mjestu

17.09.2020. – Certifikacijom u međunarodnom programu “ICERTIAS Customers’ Friend”, FIS je pokazao da je kompanija koja brine o zadovoljstvu kupaca, o njihovom korisničkom iskustvu te zadovoljstvom pruženim proizvodima i uslugama unutar svojih trgovačkih centara diljem Bosne i Hercegovine.

U poslovno i životno izazovnoj 2020. godini FIS nastavlja brinuti o svojim kupcima stavljajući prvenstveno njihovu sigurnost kupovine i doživljaj kupovine na prvo mjesto. U FIS centrima kupci i dalje mogu uživati u raznolikoj ponudi kvalitetnih proizvoda, novih brendova, proširenju dostupnih usluga, ali i mnoštvu nagradnih igara koje baš sada mogu izmamiti osmijehe na lica dragim kupcima.

Od svog osnivanja do danas FIS je izvrsnost u svome poslovanju postizao kroz aktivnu brigu da bosanskohercegovačkom potrošaču budu dostupni kvalitetni proizvodi vlastitih robnih marki (Ambyenta, GS, Anbinni, Fis home), domaćih proizvođača, ali i vodećih europskih i globalnih kompanija. Prepoznao je da je usluga zaposlenika važan element da se svaki kupac osjeća dobrodošao i da mu se pruži potreba pomoć i ponudi najbolje rješenje.

Ovakav uzoran odnos nagrađen je Customers’ Friend certifikatom koje je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje isključivo tvrtkama i organizacijama spremnima obvezati se na uzoran odnos prema svojim kupcima.

U sklopu Customers’ Friend certifikacije, FIS je prošao kroz detaljan proces istraživanja i verifikacije od strane međunarodne organizacije ICERTIAS, a koji je temeljen na četiri glavna analitička “stupa”: 1. Ugled, 2. Komunikacija i društvene mreže 3. Korisničko iskustvo; i 4. Povjerenje.

Kako bi bili nagrađeni “Customers’ Friend” certifikatom, FIS d.o.o. je bio ocjenjen u ukupno 21 kategoriji tijekom procesa analize.

Potpisivanjem službene Customers’ Friend deklaracije koja obvezuje tvrtke na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima – FIS d.o.o. je ispunio sve uvjete u cijelosti kao nositelj prestižnog međunarodnog statusa i priznanja “Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se