EVO KOLIKO NOVCA JE LUNA ĐOGANI ZARADILA OD RIJALITIJA: Vrtoglava cifra

Mnoge njene kolege su maksimalno iskoristile novac zarađen u nekoj od sezona “Zadruge”, kao i stečeni publicitet da ovaj prihod znatno uvećaju, pa je tako Miljana Kulić izgradila impozantnu kuću u rodnom Nišu, dok su Kija Kockar, Sloba Radanović i Teodora Džehverović ujedno uložili novac u nekretnine, ali i od nastupa stekli pozamašan konto na računu.

Luna je, sa druge strane, otvoreno priznala da je, kada se sve sabere i oduzme, ostala u dugovima do guše.

Kako prenosi “Hit Informer”, Đoganijeva je od prve dve sezone “Zadruge” inkasirala ukupno 229.000 eura. U prvoj sezoni je dobila honorar od 40.000 eura, kao i automobil u vrijednosti od 19.000 eura. U narednoj sezoni je za učešće uzela 120.000 eura, i na sve to glavnu nagradu od 50.000 eura. Prema sopstvenom priznanju, 100.000 eura je uložila u nekretninu u Novom Beogradu, dok je ostatak potrošila.

Podsjetimo, jedan dio novca je otišao na kolekciju garderobe sa njenim potpisom i butik, ali je ovaj biznis propao. Znatna suma je otišla i na pjesme i spotove, ali, kako se sama požalila, nastupa nije bilo u dovoljnom broju, te je digla ruke od svega.

Ipak, kako je u tekuću sezonu rijalitija ušla za honorar od 150.000 eura, kako prenosi spomenuti časopis, da se zaključiti da će Đoganijeva uspjeti da se izvuče iz dugova u koje je upala. Vrijeme će pokazati da li će ovoga puta bolje baratati novcem.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe