1.7 C
Bihać
Petak, 8 Decembra, 2023

Ekskluzivno: Alatuša d.o.o. u 2019 poslovala sa gubitkom od 807.869,00 KM!

Piše: VKportal.ba

Pisali smo o dubiozi u kojoj se nalazi JKUP “Komunalije” u članku Nezapamćena obmana: Direktor Komunalija milionsku dubiozu predstavlja kao dobit!, a sada vam ekskluzivno donosimo i izvještaj o poslovanju Alatuša d.o.o..

U izvještaju Alatuša d.o.o. jasno je vidiljivo da ova firma je iz godine u godinu posluje u minusu i ono što je još gore taj minus iz godine u godinu je sve veći i veći!

Tako su vrli ekonomski stručnjaci iz Laburističke stranke uspjeli da 2019. godinu završe sa vrtoglavih 807.869,00 KM (osamsto sedam hiljada, osamsto šezdeset i devet KM) u gubitku!

Isti ovi se grčevito bore kako bi građane Velike Kladuše uvjerili da posluju u dobiti, te da sve što rade rade za građane Velike Kladuše i da su svi ostali koji misle drugačije ustvari dušmani i protivnici izgradnje.

Istina je ustvari totalno suprotna, jer činjenice ne lažu i svakom razumnom biću je jasno da se radi o nemilosrdnom pljačkanju građana Velike Kladuše kroz javna preduzeća, gdje je broj uposlenih ustvari samo alibi za puno veće iznose koji bivaju “progutani” u ovim preduzećima.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe