Edita nije jedina sa kojom se Indi Aradinović potukla

IZVORavaz.ba

Snimak tučnjave poznatih sestara, Edite i Indi Aradinović, šokirao je mnoge, budući da se vidjelo kako se valjaju po zemlji, čupaju i guraju, a na kraju je morala da interveniše njihova majka i da ih razdvoji.

Ipak, njih dvije odbijaju da komentarišu ovo i tvrde da su u odličnim odnosima.

Da je Indi sklona tome da nesuglasice rješava fizičkim sukobima, svjedoči i događaj iz 2008. godine, kada se na generalnoj probi za Grand festival potukla sa kolegicom Minom Kostić.

Do sukoba među njima je tada došlo zbog Mininog bivšeg partnera Tike sa kojim je Indi u to vrijeme bila u vezi. Pjevačice su se tada žestoko potukle i vrijeđale, a ljudi su skočili da ih razdvajaju.

Kostić je povodom incidenta rekla da ju je Indi provocirala i da je potom skočila na nju “kao slon”.

Svoj komentar ovim povodom dala je i Indi.

– Nismo se mi nikada ni družile da bismo se svađale i mirile. Ja sa dotičnom osobom nikada nisam pila kafu, niti je poznajem. To je moja kolegica koju poštujem, volim njene pjesme i hitove i rado ih pjevam na nastupu. Ima dosta dobrih pjesama, recimo “Razvedi se od nje” – istakla je Aradinović svojevremeno.

I Edita je više puta govorila o svom odnosu sa sestrom, ne krijući da se s vremena na vrijeme potuku.

– Svakog mjeseca se po jednom pobijemo, zavisi kako kad, u zavisnosti od okolnosti – rekla je Edita kroz šalu jednom prilikom za domaće medije i dodala:

– Trenutno smo dobre, ali seljanka neće da me odblokira na Instagramu, kaže “kad zaslužim učinit će to”.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe