Džastin Biber progovorio o izazovima koje je donijela prva godina njegovog braka

IZVORavaz.ba

Da brak nije nimalo lagan, uvjerio se i kanadski pjevač Džastin Biber (Justin Bieber), koji je sa 24 godine oženio svoju djevojku, manekenku Hajli Baldvin (Hailey Baldwin). U jednom od intervjua otkrio je kako su on i Hajli imali mnoge uspone i padove, te kako je prva godina za njih bila itekako izazovna.

U tim najgorim trenucima i njegovim borbama, koje su se pojavljivale, upravo je Hajli bila njegova najveća podrška.

– Jednostavno sam osjećao da je brak nešto što mi se mora dogoditi. Sanjao sam da se ženim i da imam djecu i sve što ide uz to – otkrio je Džastin, dodavši kako će na djecu ipak još malo pričekati.

No, kako je rekao, doživljavao je mnoge osobne i životne borbe nakon što se vjenčao s ljubavi svog života.

– Prva godina našeg braka bila je itekako teška i puno se toga događalo. Jednostavno, nedostajalo nam je povjerenja. Postoje sve te stvari koje ne želiš otkriti osobi s kojom namjeravaš provesti ostatak života iz jednog jednostavnog razloga – jer te strah i ne želiš tu osobu prepasti i otkriti to – naveo je on.

Par je svoju vezu ozakonio samo dva mjeseca nakon zaruka na Bahamima, i to izmjenom zavjeta pred matičarom u septembru 2018. u New Yorku, samo u prisutnosti svjedoka. Veliku proslavu organizirali su točno godinu kasnije u Južnoj Karolini.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe