17.8 C
Bihać
Subota, 1 Oktobra, 2022

Dva mjeseca nakon razvoda: Jovana Jeremić uhvaćena s novim dečkom u džakuziju

IZVORavaz.ba

Jovana Jeremić razvela se prije dva mjeseca od supruga Vojislava Miloševića, sa kojim ima kćerku Leu. Iako je ovaj period za nju bio težak, voditeljica je nastavila dalje, a nedavno je navodno našla novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi.

Nije poznat javnosti
U pitanju je muškarac nekoliko godina stariji od nje, a iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana Jeremić. Tako su se navodno i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu.Između njih su odmah sjevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu, piše “Kurir”.

Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu.

Jovana Jeremić

Nedavno su viđeni i u jednom spa-centru u naselju Medaković, gdje su bili vrlo prisni. Kako kaže izvor, koji se zatekao na istom mjestu na kom i ljubavni par, Jovana i njen dečko su se sve vrijeme grlili, ljubili i mazili.

– Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a djelovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali – kaže izvor i dodaje da se oni nisu obazirali na to.

– Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vrijeme, ljubili su se u džakuziju… Bilo je veoma interesantno – kaže kroz sagovornik.

Nije negirala
Jovana nije negirala da se našla u spa-centru, ali nije željela da priča o dečku.

– O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem riješila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkrit ću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas – rekla je Jovana za pomenut medij.

Podsjetimo, Jeremićeva je nedavno priznala da će se opet udati, ali ne uskoro.

– Udajem se! Naravno da ne bježim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: “Jovana Jeremić je simbol moći”, tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo – rekla je Jovana tada.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se