Duško me upoznao kao domaćicu: Jelena Karleuša otkrila zašto je suprug ne prati na Instagramu

IZVORazra.ba

Kako to prenosi srbijanski Hello, Jelena Karleuša razvod, jedan je od najtraženijih pojmova na Googlu. Pjevačica i fudbaler Duško Tošić prošle godine imali su brojne probleme, međutim, to se nije bitno odrazilo na njihov brak. Ipak, javnost se zainteresirala za njihov razvod kada su Duško Tošić i Jelena Karleuša prestali da se prate na društvenim mrežama i da objavljuju zajedničke fotografije.

Jelena Karleuša razvod nikada nije javno spomenula. Duško i ona žive u zajedničkoj vili na Dedinju, ali su često odvojeni zbog njegovog posla. Duško veći dio godine provodi u Kini, dok Jelena vrijeme posvećuje njihovim kćerkama.

Ipak, Jelena često zagolica maštu publike nekom izjavom ili provokativnom fotografijom. U posljednje vrijeme sve su češća njena provokativna izdanja, a Jelena je otkrila da je upravo to razlog zbog čega je Duško više ne prati na „Instagramu“.

‒ On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna nevjerovatna promena ‒ istakla je Jelena kroz smijeh, te dodala da je povod njenih zavodljivih fotografija krivac njena vrela krv.

Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe