22.4 C
Bihać
Utorak, 16 Augusta, 2022

Drama na Uni: Holivudski glumci i kaskaderi napili se rijeke, bihaćki spasioci izvlačili ih iz ‘podivljale’ vode

Opasnost od vodenog buka je bila prava, vidjelo se to uživo, na njihovim licima. Ja sam tim momcima poslao par slika i oni su to objavili - kazao je autor fotografija.

Zaštitari iz Bihaća koji su radili na osiguranju filma “Wild River 2” na Štrbačkom Buku jučer su dobili par fotografija od Vahida Ponjevića koji se već 15 godina profesionalno bavi fotografijom u studiju VP Photo Cazin.

Goran Gogo Piralić ih je okačio na svoj zid kako bi odao počast kolegi Adnanu Rapid Kurtagiću, koji je dvojicu holivudskih kaskadera spašavao iz Une.

Ponjević kaže da je sve bilo dramatično kao i na njegovim fotografijama.

– Ti naši momci, zaštitari na vodi, njih su vadili neposredno nakon snimanja određene scene, ali opasnost od vodenog buka je bila prava, vidjelo se to uživo, na njihovim licima. Ja sam tim momcima poslao par slika i oni su to objavili – kazao je autor fotografija.

Fotografije su nastale tokom nedavnih aktivnosti filmskog seta, ali su isplivale kada je Goran Gogo Piralić objavio dvije uz prateći tekst:

– Ovaj lik u vodi je grom Adnan Rapid Kurtagić koji na ovim slikama spašava svjetske kaskadere koji iza sebe imaju toliko iskustva u tim extremnim situacijama i scenama, ali ovdje je obrnuto gdje ih Rapko lakoćom drži kao bebe u ruci i pliva snjima prema obali. Mi stvarno ne znamo kakve veličine imamo u svom gradu, a jedan o njih je moj brat Rapid.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se