Dom zdravlja Bihać priprema prostorije za uspostavljanje izolatorija

Izvor: FB stranica Dom zdravlja Bihać

S obzirom na novonastalu situaciju, vanredne mjere i okolnosti ZU Dom zdravlja Bihać se odlično snašao u novom režimu rada naravno uz pomoć velikodušnih građana Bihaća.

Na muci se poznaju junaci, pa tako je bilo i ovog puta.

Naime Domu zdravlja Bihać je zatrebao informativni plakat/putokaz, koji je besplatno odradila bihaćka firma Grafika Bihać, čiji je vlasnik Beganović Velaga. A naravno ni tu nije kraj ovoj hvale vrijednoj priči, pa nakon što je odlučeno da Dom zdravlja Bihać otpočne sa osposobljavanjem prostora za izolatorij, kao i proširenjem centra za trijažu, tu je u pomoć uskočila Gorska služba spašavanja-stanica Bihać.

Njihov marljivi tim je besplatno sa svojim sredstvima za rad okrečio prostorije koje se baš ovih dana osposobljavaju za daljni rad. Potom je naše vrijedno osoblje pristupilo čišćenju spomenutih prostorija, kako bi sve što prije bilo spremno za rad.
Porodična firma Grafika Bihać (Vele grafika) i dobrovoljna, neprofitna, humanitarna služba javnog karaktera GSS stanica Bihać su bile od velike pomoći ovoj zdravstvenoj ustanovi, koja svim sredstvima i načinima pokušava biti na usluzi i pomoći svim korisnicima Doma zdravlja; a i šire.
Stoga veliko hvala u ime menadžementa i osoblja ZU Dom zdravlja Bihać, a i samih građana grada Bihaća. Naše malo, nekome je mnogo❗️

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe