14.8 C
Bihać
Subota, 2 Decembra, 2023

Doktor Admir Ugljanin za KRAJINA.BA portal: Cijelo vrijeme sam na raspolaganju i nalazim se u prihvatnim šatorima na Izačiću

Nakon što je nekoliko lokalnih portala objavilo informaciju da se pojedini doktori ne žele odazvati i svojim radom pružiti pomoć građanima Unsko-sanskog kantona, putem našeg portala oglasio se jedan od prozvanih doktora.

Naime, doktor Admir Ugljanin se našao prozvan od strane određenih medija, te je ovom prilikom poručio građanima Unsko-sanskom kantona da nije fino to što ga prozivaju dok on svoj posao obavlja časno i pošteno u privremenom prihvatnom centru na Izačiću gdje je cijelo vrijeme raspoređen.

Njegove tvrdnje mogu potvrditi i njegove kolege s kojim surađuje u šatorima na Izačiću i brine se o svim građanima našeg kantona koji ovih dana dolaze iz zemalja EU.

Ovom prilikom poručujemo kolegama novinarima da je bolje prvo ispitati situaciju prije nego nešto objave kako ne bi dolazilo do ovakvih stvari, jer u ovim vremenima ovakve stvari mogu jako uznemiriti jvnost, a vjerujemo da to niko nije u cilju.

 

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe