Dok su žene uzdisale za njim, Hoze Armando je imao tajnog dečka u Majamiju?

1997. zahvaljujući ulozi naočitog doktora Hoze Armanda u telenoveli ‘Esmeralda’. Prošle su 24 godine od dana njegove najveće slave, a obožavatelji su primijetili da se Fernando nije baš fizički promijenio i da sa svojih 55 godina izgleda odlično.

“Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele’, rekao je Colunga. Pojavio se u nizu sapunica među kojima su ‘Zlobnica’, ‘Marimar’, ‘Zagrli me čvrsto’ i ‘Strast i moć’, no nijedna mu nije donijela publicitet kao ‘Esmeralda’. Otkrio je i šta smatra tajnom svog uspjeha.

“Jedan od temelja ovog posla je odgovornost, profesionalnost i tačnost. Mislim da je to i recept za uspjeh”, istaknuo je.

Uprkos tome što je Fernando od 90-ih fatalan za žene, nikada nije bio u braku i dobro skriva svoj ljubavni život. Prije nekoliko godina se šuškalo da ljubi kolegicu Blancu Soto (42) s kojom se pojavio u sapunici ‘Ljubavna pravila’. Glumac je rekao da ne želi o tome pričati.

“Ne treba mi takva vrsta reklame. Uspio sam 16 godina odvajati privatni život od karijere i neću to sada mijenjati”, objasnio je. Ranije su strani mediji pisali da ima dugogodišnjeg dečka te da skupa žive u Miamiju gdje Fernando pokušava izgraditi karijeru u Hollywoodu.

“Ionako ih se ne mogu riješiti. Postoji publika i ljudi koji me vole i gledaju telenovele u kojima glumim, a opet ima i onih koji traže moje mane. Oni žele naći nešto nešto pokvareno o meni, no neće im to uspjeti”, ispričao je Colunga koji se prije glumačke slave školovao za građevinara, prodavao aute, radio kao šanker i u željezariji.

Glumac je u septembru prošle godine prolazio kroz težak period zbog smrti svog oca koji se duže vrijeme borio s rakom debelog crijeva. Radi pandemije koronavirusa Fernando ni drugi članovi porodice nisu smjeli biti ni s njim u bolnici, a njemu se odjednom zakomplikovalo zdravstveno stanje i iznenada je preminuo.

Colunda je u to vrijeme u Miamiju snimao sapunicu ‘Malverde’ i tužna vijest ga je jako pogodila.

Fernando je neutješan jer je jako blizak s ocem. Ogorčen je jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, kremiran je bez prisustva ijednog člana porodice”, ispričao je izvor za strane medije.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe