Đole Đogani progovorio o gadostima Anabele Atijas: Tukla je kćerke jer su došle na rođendan mog sina!

Đole Đogani je u svojoj pjesmi otpjevao „u rijaliti mi ušla familija cijela“, a danas se to zaista i obistinilo. Naime, Gagi Đogani, Luna i Anabela Atijas sada žive pod istim krovom u rijalitiju “Zadruga”, a kako se spekuliše, za to su dobili ogroman honorar.

– Vjerujte mi, nisu to tolike cifre kao što se spominje u javnosti. Ipak se tu ne vrti sve oko novca. Preduvali su svoje honorare sve troje, jer nemoguće da su dobili taj iznos – rekao je Đole na početku razgovora, a onda se osvrnuo na spekulacije da je Gagi imao velikih problema sa n.rkoticima.

– Anabela i Gagi su se mene plašili kao nekog ko je stariji od njih i smatrali su me autoritetom. Ja sam nakon nekoliko mjeseci saznao da se Gagi dr.gira, i to mi je saopštila Anabela. Pozvala me je i rekla da on ima problema sa n.rkoticima, a onda smo odlučili da zajedno sve to riješimo. Išli smo kod psihijatra na seanse kako bi on uspio da se izliječi. Nakon nekoliko mjeseci sam saznao da su ga dileri tukli zbog n.rkotika, sve su skrivali od mene. Posljednjih nekoliko godina je potpuno čist – rekao je Đole i dodao da Anabela na pogrešan način kalja ugled familije Đogani.

– Dogovor je bio da se Lunin novac iz rijalitija podiže jednom nedjeljno i da joj se kupi stan. To je Luna sama zaradila. Ušla je u rijaliti da vodi dijalog, a Gagiju ne dozvoljava da priča. Čim on nešto progovori, ona ga polije vodom. Uništava svoju kćerku Lunu, koja je mlada i tek treba da gradi karijeru. Gagi je tamo već šest, sedam mjeseci i treba da zaradi neki novac. On ju je stvorio na početku karijere. Svima je poznato da je ona bila najbolja otvaračica usta, jer je njene pjesme pjevala Marija Mihajlović – rekao je Đogani, i otkrio da je Anabela istukla kćerke jer su došle na rođendan kod njegovog sina.

– Ona je imala ružnu situaciju s Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena kćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod mog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obe da ih prebije. Anabela je uspjela da utjera strah Luni u kosti, zbog nje ne smije da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u „Zadruzi“. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna djeca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji – zaključio je Đole.

Đole je odlučio da pojasni situaciju koja se dogodila na auto-putu za Makedoniju kada je Anabela navodno naprasno udarala Gagija, a on ju je zatim izbacio iz kola i krvnički istukao.

– Dok su se vraćali sa nastupa iz Makedonije, on je vozio brzo, preko 180 na sat. U tom trenutku ga je ona udarala pesnicama i histerisala u putu, dok joj je on poručio da se smiri. Kada je vidio da se situacija otrgla kontroli, stao je na pumpu i izveo je napolje, iako ona i dalje nije htjela da se smiri. To je sve što ja znam. Mi svi pričamo o tom nasilju nad ženama, a da li postoji nasilje nad muškarcima? Ako je ona zaista trpjela batine od Gagija, a nije, zašto je ostala s njim 17 godina u braku? Onda je ona zaista monstrum – odgovorio je Đole.

 

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe