14.1 C
Bihać
Subota, 30 Septembra, 2023

Djevojka zbog koje je Dani Alves u zatvoru se javila u emisiju i ispričala jezive detalje silovanja

IZVORklix.ba

Slavni brazilski nogometaš Dani Alves se nalazi već četiri mjeseca u zatvoru nakon optužbi za silovanje, a sada je djevojka koja ga je optužila javila i javno objavila jezive detalje silovanja.

Reprezentativac Brazila je uhapšen u Španiji 20. januara i odmah prebačen u zatvor Brians 2 gdje čeka završetak suđenja.

Njemu je zahtjev za puštanje na četveromjesečnu uslovnu slobodu odbijen jer je prebogat i mogao bi pobjeći u Brazil koji nema ekstradicijski dogovor sa Španijom.

Alves je optužen da je silovao 23-godišnju devojku u jednom od toaleta noćnog kluba u Barceloni 30. decembra 2022. godine.

Brazilac je čak pet puta mijenjao svoj iskaz, a po njegovoj posljednjoj verziji događaja on je sjedio u toaletu, a ona mu je prišla i bacila se na njega.

Identitet djevojke je zaštićen zbog istrage, no ona se javila u emisiju En Boca de Todos koja se emituje na TV stanici Cuatro.

Poslala je mail koji je pročitala spikerica televizije, a u kojem je opisala jezive detalje silovanja.

“Prišao mi je u noćnom klubu i pitao me znam li ko je on. Rekla sam mu da nemam pojma, a on je odgovorio da je njegovo ime Dani i da se bavi kuglanjem u Hospitalitetu. Nakon toga mi je uzeo ruku i stavio je na svoj pe*is. Rekao mi je da krenem s njim, a ja sam mu rekla da ne želim. Prepala sam se da će mi nešto staviti u piće ili da će nešto napraviti mojoj prijateljici”, rekla je.

No, nakon kraćeg vremena pristala je otići s njim.

“Nisam znala gdje me vodi, posmilila sam da idemo na ulicu ili u VIP odjel. Samo smo se odjednom našli u toaletu. Bio je skučen prostor, samo WC školjka i umivaonik. Nisam ni shvatila šta se događa, a kad sam se okrenula oko sebe, on je već zatvorio vrata. Ne znam ni da li ih je zaključao”, napisala je u mailu i potom se prisjetila šta se dešavalo 17 minuta u toaletu.

“Podignuo mi je haljinu i natjerao me da mu sjednem na pe*is. Rekla sam da ne želim, ali me onda on spustio na pod. Bila sam šokirana. Sjećam se dobro njegove tetovaže u obliku luka. Pomislila sam: ‘Ovaj čovjek će me mnogo povrijediti'… I danas me proganjaju slike njegovog lica i tetovaže”, prisjetila se djevojka užasnih detalja.

Alvesu sada zbog toga prijeti zatvorska kazna u maksimalnoj dužini od 12 godina, a sudski proces bi se trebao završiti u narednim mjesecima.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe