Djevojka (25) prijavila da je SILOVANA 30 PUTA, i to od početka godine: Nevjerovatna priča koja potresa Moravički okrug!

IZVORpink.rs

M. P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca već dvije i po godine zadaje muke pripadnicima MUP jer gotovo svakog dana podnosi krivičnu prijavu.

Žena M. P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca godinama zadaje muke policiji jer gotovo da ne prođe dan da ih ne pozove i ne prijavi da je žrtva otmice ili silovanja! Prema riječima našeg izvor, M. P. važi za rekordera u broju podnijetih prijava protiv svojih sugrađana.

Bez dokaza

– Policiji u Milanovcu i Čačku za dvije i po godine stiglo je više od 300 njenih pismenih predstavki, od toga 30 za silovanje, i to samo u ovoj godini – kaže naš izvor i dodaje da u historiji policije u ovom dijelu Srbije ne pamte sličan slučaj. Kako saznajemo iz policije, nijedan slučaj silovanja koji je ova žena prijavila nije dokazan, odnosno M. P. nikada tokom istrage nije priložila nalaz ginekologa, niti ijedan drugi materijalni dokaz koji bi potkrijepio njene tvrdnje.

– Jednom prilikom smo imali nalog da posjetimo sve ginekološke ordinacije u dva grada, jer je podnosilac prijave u izjavi rekla da ima nalaz ginekologa da je silovana. Operativnim radom je utvrđeno da nije posjetila nijednog ljekara, a takav smo izveštaj i poslali tužiocu – priča inspektor policije u Čačku i objašnjava sistem po kom Milanovčanka vuče za nos policiju i pravosudne organe, i to duže od dvije godine.

– Kada se prijavi silovanje ili otmica, tada se po hitnosti pali crveni alarm. Mobilišu se sve raspoložive jedinice policije, uključeni su Žandarmerija i Hitna pomoć. Međutim, kada stignemo na lokaciju na kojoj M. P. tvrdi da je silovana, oteta ili zvijerski mučena, nailazimo na zatvorenu kapiju dvorišta, u kome se nalazi čopor pasa, pored kojih je nemoguće pristupiti kući. Mi je tada na sve načine zovemo, ali svaki put bez uspjeha. Ona se krije iza zavjese, snima nas i uživo emituje na društvenim mrežama – priča ogorčeno inspektor.
Postupci traju

Zbog maltretiranja, silovanja i zlostavljanja M. P. je prijavljivala i brojne policajce u Milanovcu i Čačku, a mnogi od tih postupaka još uvijek traju.

– Na meti njenih prijava bili su i ljekari, socijalni radnici, a njima je zamjerila maltretiranje, zlostavljanje i slično, što također nikada nije dokazano – objašnjava izvor. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa M. P., ali nismo uspjeli.

Lažno prijavljivanje

U Višem tužilaštvu u Čačku potvrdili su za Kurir da postoje prijave koje je podnela M. P. i da im se broj ne zna. Kažu, mjere se stotinama, a ista situacija je i u gornjomilanovačkom tužilaštvu.

– Tužilaštvo priprema krivičnu prijavu protiv M. P. za lažno prijavljivanje, međutim, prije nje mora se riješiti slučaj “silovanja” M. P., za koje je “optužen” ovdašnji načelnik policije, jer je i njega prijavila – kaže naš izvor.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe