Djevojčicu obljubio drug iz škole i prijetio joj, majka sve saznala…

U jednom trenutku sam uključila njen mobilni telefon i počela da se dopisujem sa drugaricama u njeno ime. Tad sam doživjela šok. Saznala sam da je moja kćerka silovana!

Ovim riječima, započinje svoju potresnu ispovijest D. N. majke djevojčice (13) koju je, kako se sumnja, maloljetni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji i Višem javnom tužilaštvu Odjeljenju za maloljetnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

– Obaviješten je zamjenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Odjeljenje za maloljetnike koji se izjasnio da se maloljetni A. B. sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo – obljuba sa djetetom i da se prijava proslijedi redovnim putem nadležnom tužilaštvu što je i urađeno – kaže izvor za Blic.rs

Protiv A. B. će biti podnijeta krivična prijava i provjere će se vršiti redovnim putem.

Prema riječima majke djevojčice, njenu kćerku obljubio je njen vršnjak početkom februara, a zastrašujuće seksualno zlostavljanje otkrila je nakon što je djevojčica počela da se drugačije ponaša.

Kako navodi, u jednom trenutku je uključila kćerkin mobilni telefon i počela da se dopisuje sa njenim drugaricama ni ne sluteći šta će saznati.

– Tad sam doživela šok. Prvo su joj prijetili da će ubiti mene, a druga ucjena je bila da će joj ubiti cijelu porodicu. Prijetili su joj da će nas sjeckati djelić po djelić – objašnjava ona.

Kako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

– Moja kćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Kćerka nam je pod lijekovima -rekla je ona.

D. N. je ispričala da je saznala da je dječak A. B. u jednom trenutku sumnjao njena kćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je sekusualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako ona tvrdi napao, piše Blic.

– Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare – ispričala je majka djevojčice.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe