Detalji ubistva kod Obrenovca: Cimeru iz ćelije pričao kako je kasapio dečka, mislio da će ćutati

Tijelo Aleksandra R. pronađeno je prošle nedelje u bunaru napuštene vikendice u selu Konatice kod Obrenovca, a kako nezvanično saznaje “Kurir” osumnjičeni za njegovo ubistvo je R. V. koji je već na izdržavanju zatvorske kazne za neko drugo djelo.

Sumnja se da je nesrećni Aleksandar brutalno ubijen prije više mjeseci, a za jeziv zločin saznalo se nedavno. Kako saznaje Kurir od onih koji su upoznati sa slučajem, ne bi se za ubistvo ni saznalo da se, navodno R. V. nije hvalio svojim zločinom.

– R. V. je na izdržavanju zatvorske kazne otprilike tri mjeseca, možda manje ili više. Tamo se sprijateljio sa još jednim zatvorenikom kome se pohvalio šta je uradio. Naime, rekao mu je vjerovatno u poverenju da je ubio prijatelja i da je njegovo tijelo bacio u napušteni bunar. Nakon nekog vremena su se opasno posvađali i vjerovatno kako bi mu se osvetio, on je čuvarima ispričao priču koju mu je R. V. rekao – priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

– Kako je bilo riječi o ubistvu, policija nije želela ništa da prepusti sučaju. Nađen je bunar, angažovana je specijalizovana jedinica da se pretraži navedeni bunar i tijelo je nađeno. Od tog trenutka pokrenuta je i istraga kojom će biti utvrđeno kada se ubistvo desilo, ko ga je izvršio kao i motiv ubistva – objasnio je izvor.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe