6.5 C
Bihać
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

Dekan uručio laptope: IPF Bihać nagradio svoje najbolje brucoše

Dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću dr.sc. Hajrudin Hodžić predao je na jednogodišnje korištenje 14 laptop računara s pratećom opremom brucošima oba odsjeka ovog Fakulteta sa najboljim uspjehom, kao i studentima slabijeg socioekonomskog statusa.

Projekat koji je imao za cilj da se jednom broju studenata omogući nesmetano praćenje nastave koja se na nekim predmetima zbog trenutne epidemiološke situacije organizira putem online platformi, finansijski su podržali Uprava za nauku i obrazovanje Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini te Crveni polumjesec Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE).

“Islamski pedagoški fakultet u Bihaću svakodnevno ispituje potrebe svojih studenata te im nastoji pružiti svaku vrstu pomoći, a što je posebno izraženo posljednjih mjeseci kada se svi suočavamo s brojnim izazovima i iskušenjima. Posebnu zahvalu dugujemo Upravi za nauku i obrazovanje IZ-e i Crvenom polumjesecu Ujedinjenih Arapskih Emirata koji su prepoznali potrebu da se našim studentima omogući nesmetano praćenje nastave i obavljanje zadataka proisteklih iz nastavnog procesa. Našim studentima stalno naglašavamo da smo jedna porodica i da nam je primarni cilj međusobno podržavanje i zajednički uspjeh, a nadamo se da smo naše riječi, uz podršku naših prijatelja, potvrdili i djelima“, istaknuo je dekan Hodžić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe