DARKO LAZIĆ VRATIO SE POROCIMA: I drugi brak mu u krizi, a dugovi se gomilaju

IZVORavaz.ba

Koliko je pjevač bio u kritičnom stanju, najbolje govori podatak da su ljekari bili prinuđeni da ga uvedu u vještačku komu, kako bi mu se tijelo odmorilo i na taj način oporavio.

Nažalost, pjevač iz ove situacije nije izvukao nikakvu poruku.

Lazić živi i dalje kako je živio. Vozi brzo i bez dozvole. I dalje dosta pije, a jedino što je uradio kako treba je činjenica da je uspio, uz pomoć smanjenja želuca, da skine suvišne kilograme.

Prema riječima koje su sve glasnije, Lazić zadaje glavobolje ljudima koji su stali iza njega, okupili njegove dugove od zelenaša i na taj način mu sačuvali život.

Lazić do te mene pretjeruje, da ne odlazi na zakazane intervjue i sastanke, ali kako kažu upućeni, za sada još poštuje odlaske na nastupe, iako mu se i tu desi da zakasni.

Menadžeri koji brinu o njegovoj karijeri kažu da ne znaju više šta će sa njim. Da živi ponovo po starom i da ne mogu da ga kontrolišu, kako priznaju, “zna se zbog čega”!

Postavlja se pitanje da li to “zna se zbog čega”, podrazumjeva da se Lazić vratio i narkoticima, o čemu mnogi pričaju, pa ljudi koji mu vode karijeru zbog toga ne mogu da ga kontrolišu i obuzdaju.

Laziću izgleda nema pomoći, jer mu očigledno ne znači ništa to što je dobio drugu šansu za život, snimio dva hita jedan za drugim i ostvario se po drugi put u ulozi oca, što mu takođe nije sveto.

Pjevačev brak je na klimavim nogama, jer njegova druga supruga Marina Gagić sve manje ima razumjevanja za njegovu neodgovorno i bahato ponašanje, kao i prijatelji i kolege koji mu sve više okreću leđa, a nedavno ga je tužila i bivša supruga Ana Sević, zbog neplaćanja alimentacije.

Oni koji su otkupili njegove dugove, sve manje imaju razumjevanja za ovakvo njegovo ponašanje, pa je pitanje kako će se završiti dug od pola miliona evra, koje je pjevač priznao da duguje, ne baš naivnim ljudima!

Da li pjevač polako klizi niz provaliju ili će se trgnuti, ostaje nam da sačekamo, jer vrijeme uvijek sve najbolje pokaže.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe