Darko Lazić ne može da se pomiri sa gubitkom oca: Pjevač svojom posljednjom objavom sve rastužio! (Foto)

Pjevač Darko Lazić doživio je veliki gubitak prije nekoliko dana kada je njegov otac, harmonikaš Milan Lazić preminuo usljed komplikacija koje su se dogodile nakon što se podvrgao operaciji smanjenja želuca.

Milan je sahranjen u utorak, a Darko i njegova porodica veoma su teško podnijeli Milanovu smrt.

Darko je sada još jednom pokazao da ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog oca više nema, pa je tako objavio karikaturu gdje je nacrtana cijela porodica koja se drži zajedno, a uz nju piše sljedeće: “Bez obzira koliko misliš da si siromašan, ako imaš porodicu, imaš sve”.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko Darku nije lako, a i njegova vjerenica Marina Gagić objavila je emotivnu poruku koja govori i da je njoj veoma žao zbog gubitka u porodici.

“Život nema plan. On šiba. Ne bira. Nema osećanja. Život nije nešto što dobiješ da potrošiš. Nije ni tako dug da bi ga sačekao, traćio na bilo šta. Sjeti se samo kako je kad izgubiš nekoga. Kako tad, pa i više puta za jednog ljudskog veka saznamo šta je život. Život je vrlo kratak, nemoj ga uzalud živeti. Osvijesti se, sagledaj sebe i svoje najbliže. Ničemu se ne predaj slijepo. Otvori oči i živi tako da ti ne bude žai. Ni sebe, ni drugih”, stoji u njenoj objavi.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe