Dajana Gudić živi svoje snove: Bosanka snima još jedan film u Holivudu

IZVORavaz.ba

Jedna od najatraktivnijih bosanskohercegovačkih manekenki s adresom u Americi Dajana Gudić ovih dana živi svoje snove. Ljepotica rođena u Sarajevu, a odrasla u Brezi pojavljuje se tako u novom filmskom ostvarenju Patrika Flertija (Patrick Flaherty).

Sa snimanja novog filma

Naziv filma još uvijek nije otkriven, a Dajana je na svom Instagramu objavila fotografije sa seta.

Naporan rad

– Danas mi je rođendan i umjesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u „Dyadthemovie“ pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerovatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas – napisala je Gudić u opisu fotografija.

Naša ljepotica istakla je na svom Instagram profilu da bi sve ovo bilo nemoguće bez dobrog i uigranog tima.

Dajana Gudić

– Za moj nevjerovatan tim Patrik Flerti i Vil Hiršfeld, čiji su me naporni rad i odlučnost ostavili u čudu, koji je otišao iznad i dalje. Za našu nevjerovatnu ekipu, trebala bi vječnost spomenuti svakoga, sve vas cijenim. Na kraju, ali ne i najmanje važno, želim im zahvaliti što vjerujete u mene. Često sam se osvrnula oko sebe i pitala se kako mi se posrećilo, ali onda sam se podsjetila da je sreća kada se prilika spoji s napornim radom i pripremama, uspjeli smo. Pratite „Dyadthemovie“ i ostanite s nama – dodala je bh. ljepotica.

Noćni klub
Seksepilnoj Dajani ovo nije prvo pojavljivanje na filmskom platnu, ona se tako prije nekoliko godina pojavila u ostvarenju „All-Star Weekend“ gdje je imala ulogu hostese u noćnom klubu, te glumila rame uz rame s Džejmijem Foksom (Jamie Fox), Evom Longorijom (Longoria) i Džeremijem Pivenom (Jeremy).

Naša ljepotica pažnju svijeta skrenula je na sebe u ljeto 2018. kada se družila i s Leonardom Dikapriom (Di Caprio). Naime, Dajana je sa svojom sestrom Sarom i prijateljima igrala odbojku na pijesku na plaži Malibu protiv slavnog glumca i njegove djevojke Kamile Moron (Camile Morrone) i Leonardovih prijatelja.

Gudić s kolegama na setu

Ekipa bh. manekenke pobijedila je tada glumca i njegov tim, što je izazvalo veliku pozornost američkih medija, a našoj manekenki nije bio problem snaći se u tom sportu s obzirom na to da dolazi iz Breze, grada odbojke koju je još kao djevojčica trenirala.

U prvom redu

Dajana je nedavno objavila na svom Instagramu zanimljiv video kako pristiže na utakmicu L.A. Lakersa i sjeda u prvi red.

Da li je naša manekenka pronašla ljubav u redovima ovog poznatog kluba ili je samo riječ o podršci timu iz prvog reda ostaje da vidimo.

Zahvalna sam

– Najvažnije za mene je biti ljubazan i saosjećajan. Također, imam vrlo pozitivan pogled na život i tako sam zahvalna za sve oko sebe. Voljela bih volontirati širom svijeta, što zapravo planiram u bliskoj budućnosti – priznala nam je svojevremeno ljepotica.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe