Da li je odnos Draška Stanivukovića i pjevačice Tanje Savić više od prijateljstva?

U javnom prostoru već neko vrijeme kruže priče o navodnoj ljubavnoj vezi gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i srbijanske folk pjevačice Tanje Savić

Tanjina i Draškova navodna veza datira od januara ove godine, kada su su fotografisani zajedno na planini Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Kada je u javnost dospjela informacija o ovoj aferi, pjevačica i gradonačelnik navodno su već okončali vezu, a priča se da je razlog zbog njegovo nevjerstvo.

Kako tvrde zajednički prijatelji Stanivukovića i Savić, pjevačica je sada Stanivukoviću sve oprostila i njihovoj ljubavi dala još jednu šansu.

Kamen spoticanja je navodno bilo to što je gradonačelnik Banje Luke bio blizak sa drugom pjevačicom Kijom Kockar, u isto vrijeme dok je bio sa Tanjom, ali sudeći po novim fotografijama koje su prenijeli srbijanski mediji, na kojima sjede zajedno i ne skidaju osmjeh s lica, izgleda da su riješili sve nesuglasice.

Tanja Savić sinoć je imala nastup u Beogradu, a prije nastupa progovorila je o novom dečku, suptilno dajući do znanja da je on upravo Stanivuković.

“Srcem jesam za Banju Luku i uvek sam bila za Banju Luku. A dečko, pa znate i sami gdje je on”, kazala je Savić.

“U Banjoj Luci?”, pitao je jedan od novinara.

“Trenutno nije tamo”, kroz smijeh je odgovorila pjevačica.

Poznato je, naime da je Stanivuković proteklih dana boravio u Francuskoj na Pariskom forumu za mir.

Pogledajte video OVDJE

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe