13.1 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

DA LI JE IMALA DONJI VEŠ: Sandra Afrika u bademantilu čekala majstore

Sandra Afrika prosto nije navikla da nosi mnogo garderobe!

Pjevačica je na terasi stana u novobeogradskom naselju Vest 65, u koji se uselila početkom godine dočekala dva momka u do sada neviđenom izdanju. Pjevačica je, naime, majstorima otvorila vrata – polugola!

Pjevačica je izašla na terasu svog skupocjenog stana tek okupana. Kosu je umotala u peškir i na sebi je imala bademantil, a može se samo nagađati da li je nosila donji veš. Za njom je odmah izašao njen pas. Afrika je ponijela i doručak a jela je samo voće!

Sandra je voćnu salatu podijelila sa pomerancem, kom je dala ime Afri. Pas joj je tražio još voća, a pošto kučići ne smiju to da jedu previše, Afrika ga je odgurnula nogom. Nastavila je da uživa na terasi. Dok se odmarala, u jednom trenutku joj je zazvonio telefon, piše Kurir.

– Da li si retardiran?! Zar ne umiješ da im objasniš koja je moja zgrada?!

Nakon pola sata u zgradu su ušli momci koji su nosili ogromnu kutiju i merdevine. I otišli su pravo kod nje! Sandra, naime, mijenja namještaj u dnevnoj sobi. Momci su unosili ukrasne biljke i stalažu, koja se sada nalazi na njenom zidu. Interesantno je da se Sandra nije obukla, već ih je dočekala tek okupana samo u bademantilu.

Sandrina komšinica je imala samo riječi hvale za nju.

-Sandra je divna, ali već nedjelju dana ne mogu da spavam od nje. Poludjeću koliko me nervira što po cijeli dan nešto buši u stanu. Navikla sam da spavam kada je vrućina, a od njenih majstora to ne mogu.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe