13.6 C
Bihać
Nedjelja, 24 Septembra, 2023

Curica se udavila u kadi: Brat otkrio sav horor koji se događao u kući

Prema tvrdnjama roditelja, ona se udavila u kadi, ali povrede koje su pronađena na tijelu djeteta i izjava njenog mlađeg brata otkrili su da je djevojčica trpjela višegodišnje zlostavljanje.

Tijelo male Otom otkriveno je kada je Sarah Hallow (28) pozvala policiju u svoju kuću, u popodnevnim satima 13. augusta ove godine.

Ona je tvrdila da će poćerku pronašla bez znakova života u kadi, nekih 40-ak minuta pošto je otišla da se okupa.

Policajci su po dolasku zatekli maćehu kako pokušava da oživi djevojčicu, ali su posumnjali u čitavu priču jer je njena koža bila suha, a kosa jedva vlažna.

Otom je na čelu imala vidljive rane i povrede, a u trenutku smrti težila je svega dvadeset kilograma. Istražitelji na osnovu stanja njenog tijela sumnjaju da je uveliko bila mrtva kada je maćeha uputila policiji poziv za pomoć.

Dan nakon tragedije, Sara i otac Brett Hallow (30) uhapšeni su i optuženi za ubistvo. Oni su zadržani u pritvoru bez prava na kauciju, navodi Twin Cities Pioneer Press.

Sara je policajcima na mjestu nesreće ispričala da je djevojčica otišla da se okupa, ali da je nije bilo 40 minuta, poslije čega je odlučila da provjeri šta se dešava. Tada je, kako tvrdi, poćerku zatekla u kadi, licem u vodi.
Brett je rekao da su ga iz sna probudili krici žene i da ih je zajedno zatekao na podu sobe.

Djevojčica je, pored povreda na čelu, imala ogrebotine po tijelu, a njeni prsti su bili plavi kada je došla policija. Obdukcija je kao uzrok smrti navela gušenje. U kupatilu su otkriveni i tragovi krvi.

Brat otkrio sav horor koji se događao u kući

Poslije hapšenja oca i maćehe, socijalni radnici i policajci razgovarali su sa šestogodišnjim sinom Bretta i Sarinom desetogodišnjom kćerkom, kada su na vidjelo izašli horor detalji iz života pokojne djevojčice.

Dječak je ispričao da su roditelji vezivali Autumn braon kaišem i zatvarali je u crvenu vreću za spavanje, ukoliko je “nevaljala” ili ako se upiški. Tako vezanu ostavljali su je u različitim sobama ili u kupatilu.

U policijskim dokumentima je zabilježeno da je šestogodišnji dječak čuo jak udarac koji je došao iz kupatila istog dana kada je Autumn pronađena mrtva, odnosno, kada su Brett i Sarah bili u kupatilu s djevojčicom.

Oba roditelja negiraju tvrdnje dječaka. Sarah ističe da nikada nije vikala na poćerku, da je nije vezivala ili stavljala u vreću za spavanje. Isto tvrdi i otac.

Sarah je rekla da ne zna kako su nastale povrede na tijelu nesretne Autumn, ali je priznala da tim povodom nisu posjetili ljekara.

Majka pokojne djevojčice, Kelsey Kruse, izjavila je da Brett i Sarah nisu dozvoljavali da posjeti kćerku posljednjih mjeseci zbog koronavirusa, kao i da će dijete bilo dobro posljednji put kada su se vidjeli.

Ona je na Facebooku napisala dramatičnu poruku, obraćajući se Brettu i Sari, prenosi Telegraf.

“Mrzim vas! Zauvijek ste me osakatili. Uzeli ste nešto što više nikada neću moći da vratim. Nadam se da vaša djeca znaju šta ste uradili, i da će odrasti uz saznanje da ih je sestra spasila…”

Drugu poruku posvetila je nesretnoj kćerki:

“Tvoj otac te krio od mene mjesecima, i uzeo ti je život. Nadam se da znaš koliko sam se trudila da te vidim.

Prijatelji neutješne majke pokrenuli su donatorsku akciju kako bi prikupili novac za sahranu djevojčice.

“Najgora noćna mora za jednog roditelja upravo se dogodila mojoj bliskoj prijateljici. Ona je tragično izgubila svoju osmogodišnju djevojčicu.”

Brett i Sarah Hallow su optuženi za njeno ubistvo. Dio donacija biće iskorišćen za plaćanje advokata i sudskih troškova, kako bi Autumn dobila zasluženu pravdu”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe