Crveni Križ Bihać je donirao 60 kreveta i 60 madraca Domu zdravlja Bihać

Prije par dana GSS Bihać je donirala 20 kreveta za izolatorij koji se intenzitvno priprema proteklih dana, a krevete je dopremio Vodovod Bihać.

Danas Crveni Križ Bihać je donirao 60 kreveta i 60 madraca, koje su njihovi volonteri skupa s osobljem Doma zdravlja Bihać (spremačicama, tehničkom službom, medicinskim sestrama/tehničarima) unijeli u prostorije koje se opremaju za izolatorij.

DRC- Danish Refugee Council je Domu zdravlja putem projekta Švicarske ambasade donirao vrijednu medicinsku opremu, tačnije 12.kanalni EKG aparat sa potrebnim specifikacijama koje odgovaraju medicinskim standardima.

“Zajedno sa našim sugrađanima borimo se protiv virusa i nevolje koja nas je zadesila svim raspoloživim sredstvima, mogućnostima i kadrom koji imamo. Bravo za sve vrijedne sugrađane, osoblje i donatore i veliko hvala svima koji ulažu trud, rad, novac i sredstva da zajedno prebrodimo ove vanredne okolnosti. Hvala i onima koji nas podržavaju iz svojih domova i slušaju upute stručnih timova i štabova”, kazali su iz Doma zdravlja Bihać.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe