11.6 C
Bihać
Četvrtak, 5 Oktobra, 2023

CECIN ZET BIO SA STANIJOM! Starleta prizna sve: „Viđali smo se, Đorđe je fin dečko!“

Stanija Dobrojević i sadašnji dečko Anastasije Ražnatović , Đorđe Kuljić bili su u kratkoj, ali strastvenoj vezi prije šest godina. Slučajno ili ne, posljednjih nekoliko mjeseci, tačnije od marta do prije neki dan, oboje su proveli u Novom Sadu. I dok jedni tvrde da su se Dobrojevićeva i Kuljić u doba korone sigurno čuli, ako ne i viđali, oni drugi vjeruju da su poslije raskida oboje krenuli svojim putem.

Ipak, svima je bilo čudno što je Stanija sve vrijeme boravila u Novom Sadu, iako su njeni u Rumi, a nije iskoristila ni priliku da negdje otputuje na odmor. Kada se zna da Kuljić u Novom Sadu ima kuću na Dunavu i da je cijelog ljeta bio tu, gradske priče postale su jako zanimljive.
Kako piše SVET, njihovom širenju nije smetalo ni to što je Anastasija Ražnatović, sa kojom je Đorđe u vezi već tri godine, većinu vremena otkako je krenula korona provela kod njega. Iako nismo imali prilike da ih viđamo zajedno na gradskim događajima, nema sumnje da ljubav cvijeta.

Ove priče o navodnim susretim iznervirale su Staniju koja ne krije da je sa Đorđem nekada zaista bila u vezi:
„Ne znam otkud se sad poteže ta priča. Zaista mislim da je nepotrebno. Sa Đorđem sam se viđala i izlazila baš davno. On je jako fin, kulturan i obrazovan dečko. Zaista o njemu imam da kažem sve najljepše. Što se tiče našeg navodnog susreta u Novom Sadu, to nije tačno. Koliko znam, on je u ozbiljnoj vezi sa Cecinom ćerkom, o kojoj takođe imam lijepo mišljenje. Nema potrebe da se poteže ta priča i narušava mir sadašnjih veza“, kaže Stanija za SVET, a na naše pitanje zašto je samo ta njena veza sa Kuljićem ostala tajna i zašto o njemu nikada nije govorila. Dobro je poznato da Stanije druge emotivne partnere nije krila, niti je imala problem da o njima javno priča, Stanija objašnjava:

„Ja nikada nisam svoj ljubavni život izlagala javnosti, šta više, krijem ga kao zmija noge. Nemojte da brkate moje rijaliti veze koje su izvikane samim tim što su izložene kamerama. Te veze i ljubavi iz rijalitija ne mogu da se porede sa mojim izborima i vezama u realnom svijetu“, kaže Stanija za SVET.
Na pitanje kako joj se čini sadašnji izbor njenog bivšeg dečka i šta misli o Anastasiji, i da li bi možda na „Zadrugoviziji“ otpjevala neki njen hit, Stanija kaže:
„Naravno, zašto da ne. Anastasija ima top pjesme i super fazon.“
Inače, Dobrojevićeva se na kratko vratila u Ameriku kako bi završila neophodne pripreme za učešće u “Zadruzi 4” koja počinje već u septembru.

Staniju i Đorđa uslikali smo u Crnoj Gori, u jednom od najluksuznijih hotela u vrijeme kada su se zabavaljali 2014 godine. Iako biznismen ni tada nije volio da bude dio estradnog miljea, veza sa rijaliti zvijezdom dospjela je u javnost. Čak je i prije Stanije njegova izabranica bila je poznata cica, manekenka Sofija Milošević, a kako se tada pričalo, on je bio u u vezi sa Sofijom kada je započeo romansu sa Stanijom. Sofija je utjehu našla u zagrljaju Luke Jovića, a Đorđe i Stanija uživali su zajedno u Njujorku, Beogradu, a dolijali su medijima tek u Crnoj Gori. Relativno brzo poslije toga su okončali vezu i bez trzavica i teških riječi nastavili svako svojim putem.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe