Bunić: Ekipi iz SDA dan počinje tako što se idu javiti na benzinsku pumpu, ali građani se ovaj put neće prodati za vreću pijesku!

Agan Bunić, zastupnik u Skupštini Unsko-sanskog kantona, u Bužimu je pokrenuo novi politički projekat. Riječ je o Narodnoj listi Bužim, koja će učestvovati na Lokalnim izborima koji će se održati 15.-tog novembra.

Povodom kraja prve polovine predizborne kampanje, Bunić je za USKinfo.ba govorio o utiscima iz prvih petnaest dana, ali i podršci koju je zajedno sa svojom listom pružio kandidatu za općinskog načelnika, Nedžadu Kudeliću. Radi se o kandidatu kojeg podržava nekoliko političkih opcija u Bužimu.

Pored ovoga, Bunić je govorio i o kampanjama koje vode politički protivnici, čudeći se kako kandidati ne mijenjaju ništa u odnosu na prijašnja izdanja predizbornih kampanja, iako situacija nije ni blizu slična. Naime, iako su evidentne globalne pojave i krize poput migrantske i epidemiološke, kandidati i dalje “guraju” asfaltiranja i pijesak u prvi plan, iako to ne riješava ništa, ističe Bunić.

Za kraj razgovora, Bunić je poslao poruku biračima u Bužimu.

Video obraćanja možete pogledati klikom OVDJE.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe