19.2 C
Bihać
Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022

BORBENI: Žiri “Zvezda Granda” spreman na sve, pa čak i na zastrašivanje

IZVORavaz.ba

Opasne stvari dešavaju se na sceni “Zvezda Granda”, ako je suditi po najavi Sanje Kužet. Ove subote, u drugoj emisiji petog kruga padaju maske, a čini se da su takmičari i njihovi mentori spremni na sve, pa čak i “podmite” žiri specijalnim repertoarom. Tako će jedan od njih evocirati uspomene na početak karijere najbritkije članice žirija Jelene Karleuše, čiju će prvu pejsmu “Ogledalce”i izvesti u takmičenenju.

Kako se krug sužava ka finalu, tako borba takmičara i njihovih mentora postaje sve žustrija. Svako do srži i do poslednjeg atoma snage brani svoj tim, a Đorđe David i ratničkim bojama na licu parira svojim kandidatima u borbi za šesti krug, što je u više navrata iznerviralo Aleksandra Milića Milija.

– Svađao bih se se njim, ali kad se okrene crn mu nos i ne mogu. Ja ne znam šta je ovo?! – rekao je Mili u pokušaju rasprave sa rokerom, ali mu je Jelena odgovorila zašzto ne mogu ljudski da se svađaju:

– I on ka tebi kad se okrene, isto mu je smiješno!- dobacila je.

Od Silvane do Nirvane muzički je izbor naših kandidata, a Saša Popović objasnio je da u tome i leži uspjeh “Zvezda Granda”.

– Ovo je takmičenje gdje možete da čujete najbolju narodnu muziku, najbolju pop i najbolju rok muziku – objasnio je, a Marija Šerifović ushićeno vikala

-Tako je, Popoviću!- zaključila je.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se