Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u hlačama: ‘Nemoj to raditi! Ima 15, prestara je za tebe’

IZVORdepo.ba

Sacha Baron Cohen je još jednom, čini se, ulovio nekog od političara u vrlo neugodnoj situaciji, za potrebe novog nastavka Borata

Komičar Sacha Baron Cohen, poznat po nebrojenim ulogama u kojima se ismijava s političarima i društvom u cjelini, ovog puta možda je nadmašio samog sebe. U videu koji je objavljen u petak i koji je dio drugog nastavka znamenitog Borata opako se našalio sa bivšim gradonačelnikom New Yorka i trenutnim advokatom američkog predsjednika Donalda Trumpa, Rudyjem Giulianijem.

Na vrlo posramljujućoj snimci se vidi kako je Giuliani u hotelskoj sobi kada mu prilazi mlada televizijska novinarka. Dok je ona u sobi on poseže rukom u hlače i dodiruje si genitalije, piše ugledni britanski The Guardian.

rudy-giuliani-borat-lazna-novinarka

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV stanicu. Lažna novinarka, inače atraktivna 24-godišnjakinja, prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, no tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen.

Giulijanijev ured odbio komentar

– Nemoj to raditi, ona je prestara za tebe, ima 15 godina – urla Cohen na zbunjenog Giulianija. Doznaje se da je “novinarka Boratova “kćerka”.

Giulijanijev ured odbio je komentirati incident za kojeg je policija doznala od samog Giulijanija još u julu. On je policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno odjeveni muškarac.

– Čovjek je ušao trčeći, u luđačkom outfitu, rekao bih da se radi o ružičastom transeksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama, imao bradu i gole noge te je izgledao apsurdno. Ušao je u sobu, vikao i vrištao, pa sam pomislio da je riječ o nekakvoj prevari i sve sam prijavio policiji – stoji u prijavi.

Giuliani je dodao kako je tek naknadno osvijestio da se radi o slavnom komičaru. Scene će biti prikazane u filmu Borat 2.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe