Bogdanina baka otkrila tajnu iz Cecine vile: A onda ispričala kako se Veljko ponaša prema njima!

– Ceca je divna. Uvijek mi je bila posebna i drugačija od svih na estradi. Razlikovala se. Ona je jedna dama, ma vrh! Nije uobražena ni najmanje. Vidjela sam je na vjeridbi ovdje kod nas, tad smo se upoznale – počela je ona priču za “Svet”.

– Kulturna je, veseljak pravi, samo rIJeči hvale imam za nju. Obilazila je Bogdanu ovde kod nas dok je ona bila u drugom stanju. Jedno vrijeme se unuka sklonila ovdje zbog korone, a i Ceca je renovirala dio kuće, pa je bilo bolje za sve da Bogdana bude ovdje kod nas.

– Iako je imala brdo svojih obaveza, Ceca je redovno dolazila, svraćala, provjeravala da li je sve kako treba i da li nešto treba. Jako je pristojna, normalna i fina žena – dodala je baka Jevrosima, osvrnuvši se potom i na Veljka.

– Ma, i Veljko je divan, kulturan dečko, skroman, a takva im je i cijela porodica. Zaista, samo riječi hvale imam za njih. Bogdana se sa svima super slaže. Moj sin (prim.aut. Bogdanin otac) i snajka svakodnevno idu kod Bogdane i Veljko je jako fin sa taštom i tastom.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]