Boba Živojinović otvoreno o “Grand” produkciji i Breni: Sav uloženi novac nestao preko noći

IZVORavaz.ba

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović u emsiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” ispričao je dio svoje životne priče.

On je nakon svoje sportske karijere postao uspješan biznismen. Otkrio je i kako je nastala čuvena “Grand” produkcija na čijem čelu su bili njegova supruga, pjevačica Lepa Brena i Saša Popović.

– Osnovao sam “Grand” produkciju za dvije sedmice, ali sam tada već imao bazu, s novcem koji sam zaradio. Nakon nekoliko mjeseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao: “Napravit ćemo još bolji i veći”, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar – rekao je Boba u intervjuu.

Osvrnuo se i na brak s Lepom Brenom.

– Ja sam muž Lepe Brene cijeli život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao – našalio se Živojinović.

Živojinovič: Brena zna da je žena glava kuće

Kazao je da je žena glava kuće.

– I to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo s koronom, mi bukvalno provodimo 24 sata zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis – kazao je Živojinović.

Živojinović ističe da je porodica njegov najveći uspjeh, ali i da je u današnje vrijeme veoma teško održati brak.

– Porodica jeste moj najveći uspjeh u životu. To je nešto najsvjetlije što neko može da doživi. Moja želja je bila da napravimo takvu porodicu, da dijelimo jedni s drugima ljubav, poštovanje. Mi smo specifični, svako ima svoju slobodu, ali opet na kraju kada se zagrlimo kao porodica, to je to – rekao je Boba.

Dodao je da uopšte nije jednostavno održati danas porodicu.

– I Brena i ja smo bili ostvarene ličnosti kada smo se upoznali – kazao je Živojinović.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe