20.4 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

Bišćanka Selma Čavkić pustila glas u emisiji “Nikad nije kasno” i ostavila žiri u šoku (VIDEO)

Selma Čavkić (43) iz Bihaća oduvijek je maštala da bude pjevačica, pa je povučena svojim snovima to veoma rano i ostvarila.

Već sa 16 godina počela je da pjeva, a zahvaljujući muzici upoznala je i svog sadašnjeg supruga, klavijaturistu kojem je kasnije podarila dvoje djece. Inale, njen sin Elvin proslavio se u emisiji „Zvezde Granda“ kada je pjesmom „Otac“ rasplakao Šabana Šaulića.

Upravo joj je on u emisiji „Nikad nije kasno“ bio najveća podrška i motivacija da se i sama prijavi za takmičenje.

-Ne očekujem pobjedu, ovo je za mene veliko iskustvo, druženje. Daću sve od sebe tokom takmičenja. Sretna sam, sve imam potaman- istakla je Elvinova mama koja je već sa prvim pojavljivanjem prikupila simpatije publike.

–Selma, dobro došla. Kako si iznijela tu lijepu energiju, krenula si sa tim već sa intervjuom i mnogo mi je lijepo kad vidim takve ljude – rekao je Žika Jakšić, a zatim predstavio Selminog sina Elvina i snajku Maju.

U razgovoru sa Žikom Selmin sin istakao je da je ponosan na svoj nastup u „Zvezdama Granda“ i da na Jutjubu broji skoro 8 miliona pregleda, što je isto poželio i svojoj majci.

U takmičenju veterana Selma se predstavila pjesmom „Sto ću čuda učiniti“ Dragane Mirković i već sa prvim taktovima podigla sve na noge.

-Majka je sad na svom terenu- konstatovao je njen sin, dok je Žika tokom nastupa dodao da majka pjeva opasno.

Žiri je također bio očaran Selminim glasom, a ono što im se posebno dopalo jeste da što nije ni pokušala da imitira Draganu Mirković, već je njenu numeru donijela na svoj način.

-Ovdje nema šta da se kaže, izuzev same pohvale. Dragana Mirković je odličan pjevač, a ti si dokazala da se ista pjesma može otpjevati na drugačiji način, a da bude fantastična. Sjajno si otpjevala, bravo- rekao je Haris Džinović, dok joj je Saša Milošević Mare čestitao na prvom nastupu, tvrdeći da je uživao.

–Ovi nastupi su najteži, i mi uvijek u prvom krugu gledamo kroz prste, a ja se osjećam kao u finalu – dodao je Mare.

Ljubica Vraneš takođe je bila očarana Selmom, te joj je poručila da i dalje bude dosledna sebi i da nastavlja da na sceni ostavlja lični pečat.

–Mislim da je prava šteta što nisi gore, gdje i pripadaš. Treba ti jedna pjesma da te izbaci u orbitu i da budeš pandam ovima koji su velike pjevače i koji mnogo rade – zaključio je Džinović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe