11.6 C
Bihać
Četvrtak, 5 Oktobra, 2023

BIO U KONTAKTU SA ZARAŽENIM ŽIKOM JAKŠIĆEM: Brena istjerala Sašu iz kuće

Lepa Brena strogo se pridržava mjera koje su propisane zbog korona virusa, pa je tako zabranila i prijateljima da je posjećuju.

Naime, pjevačica je navodno bila veoma neprijatna prema dugogodišnjem prijatelju i saradniku, pa ga je istjerala iz kuće, a kako izvor kaže, Saša Popović je u početku mislio da se ona šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, pokupio se i otišao.

-Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode – kaže izvor Telegrafa, pa dodaje:

Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživjeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu vidjeti tek nakon dvije nedjelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od korona virusa.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe