3.9 C
Bihać
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

„Bingo časti, Enis se folira“ uskoro i u Bihaću!

Pobjednike finalnih emisija čekaju nagrade u vrijednosti od 5.000 KM

Bingo organizuje nova druženja za popularnim glumcem Enisom Bešlagićem, koji ovaj put ima ulogu domaćina zabavne šou emisije “Bingo časti, Enis se folira”. Za učešće u emisiji mogu se prijaviti svi građani BiH, jer će se kvalifikacione igre održati u marketima u čak osam gradova. Enis će se folirati u  Banjaluci, Bijeljini, Mostaru, Sarajevu, Trebinju, Tuzli, Zenici ali i u Bihaću!

Svi zainteresovani za učešće u kvalifikacionim igrama mogu se prijaviti popunjavanjem vrlo jednostavnog online obrasca. Potrebno je prijaviti tim koji čine dvije osobe, a najuspješnija tri tima će učestvovati u finalnim emisijama u kojima ih očekuje još više zabave, izazova i igara, kao i vrijedne nagrade. Tim koji bude najbolji osvaja nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM, no Bingo časti i ostale učesnike, tako da niko neće otići praznih ruku.

Ako vam zvuči zabavno i želite biti dio ove nezaboravne avanture, imate još malo vremena da se prijavite! Potražite drugog člana tima i do 27. 9. popunite obrazac a mi obećavamo zabavu sa puno smijeha, igara i poklona, jer kad Bingo časti, a Enis se folira, osigurana je 100% dobra zabava!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe