Bebek je suprugu upoznao kada su mu bile 52, a njoj 18: “Ispalo je najbolje moguće”

ŽELJKO Bebek posljednju je 21 godinu u braku s Ružicom Bebek, koju je upoznao kada je imao 52 godine. Ružica je tada imala tek 18, ali su, kako kažu, brzo shvatili da će njihova veza uspjeti. Danas imaju dvoje djece.

“Ona je ulaskom u moj život potpuno promijenila sve. Bez obzira što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock ‘n’ rolla, vidjelo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati”, kaže glazbenik.

“Da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tad, ona se rodila kad sam ja objavio pjesmu ‘Bitanga i princeza’. Negdje u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti”, dodao je u razgovoru za IN Magazin.

Svi su sumnjali da će veza uspjeti
“Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da si odgovaramo. To je bilo vrijeme kad nije bilo ni mobitela, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao doma ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lijepo tako”, kaže Ružica.

Kaže da su njezini roditelji podržali njihovu vezu i od početka im pomagali.

“Željko je išao to reći tati, ali prihvatili su to, sve skupa ispalo je najbolje moguće. Moji su nam roditelji jako puno pomagali kad su djeca bila mala. Mi smo uvijek puno putovali, a djeca su bila kod njih. Mislim da se sve posložilo kako treba”, zaključila je.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe