14.5 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

Astrologija / Tri horoskopska znaka koja se boje ljubavnih veza

Neki ljudi boje se partnerstva i ne žele ući u trajnu vezu, a razlozi za to mogu biti različiti te variraju od želje da ne budu povrijeđeni do toga da se ne žele odreći svoje slobode.

Ipak, neki horoskopski znakovi skloniji su takvom ponašanju od ostalih.

Strijelac

Strijelci su otvoreni za sve vrste flerta i ljubavnih afera, ali ovaj vatreni znak rijetko je spreman za vezu. Strijelac, naime, voli svoju slobodu više od svega i često se brzo osjeća ograničeno u vezi. Uvjeriti ga u to da snažna veza može biti i nešto jako lijepo, obično zahtijeva više vremena, a čak ni onda ne možete biti sigurni da će ovaj horoskopski znak izdržati uz vas duže vrijeme.

Rak

Kada je riječ o vezama, rakovima često na putu stoji njihova vlastita emocionalna i osjetljiva strana. S jedne strane, ovaj vodeni znak ne želi ništa više od stalnog partnera uz sebe, a s druge strane često ima problema s otvaranjem potencijalnoj novoj ljubavi zbog prevelikog straha od povrijeđenosti. Rakovi vrlo često sabotiraju vlastiti ljubavni život i obično završe bez partnera.

Škorpija

Škorpije su slični raku te im je takođe nevjerovatno teško prepustiti se novoj vezi jer se boje da će biti povrijeđeni. Ovaj vodeni znak se sporo približava nekome i obično mu je teško potpuno se otvoriti novoj ljubavi, a čak i ako škorpioni ne misle loše, ovo ponašanje odvraća mnoge, pa je zbog toga ovom horoskopskom znaku dvostruko teže ući u vezu s nekim novim.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe