Anđelka Prpić u vezi sa bivšim dečkom slavne pjevačice

IZVORavaz.ba

Glumica Anđelka Prpić ponovo je sretna i zaljubljena žena. Glumica, koja se razvela prošle godine od supruga Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku, uplovila je u vezu sa bivšim dečkom pop pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, nezvanično saznaju srbijanski mediji. Njih dvoje se poznaju dugo, ona je sa bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu, ali su se emocije tek sada javile, kada su oboje slobodni. Prema riječima našeg izvora bliskog glumačkim krugovima, Anđelka je sretna i zadovoljna i često sjedi u lokalu svog novog dečka.

Aleksandra Radović i Srđan Stojanović

Iako izbjegava da u javnosti govori o privatnom životu, Prpić je nedavno ispričala u emisiji “Drž ga, Božo”, koju vodi s Milanom Kalinićem na televiziji K1, da je razvedena žena, a nakon toga je i za pojedine medije iznijela svoj stav o tome.

– Razvod ne znači i rat. Mi smo idalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem “delete”, naprotiv! Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali – rekla je početkom decembra Anđelka za medije.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe