Anastasija prvi put javno o Cecinom hapšenju: Majka je rekla da je u Americi!

Anastasija Ražnatović gostujući u emisiji “Sceniranje” prvi put je progovorila o hapšenju majke i folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović u akciji Sablja, koja je uslijedila poslije ub.stva premijera Zorana Đinđića.

– Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnijela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli… Imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sjećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a mama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona.

– Pitala sam je: “Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je”, a ona kaže: “Ne plačem, ne plačem.” Ja kažem: “Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?” Rekla je: “Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka.” Nismo mi znali sigurno dvije godine nakon toga šta se desilo – rekla je Anastasija i dodala:

– Nismo imali svijest da razumijemo ono što su nam pričali, niti je djetetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja – rekla je Anastasija u emisiji.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe