9.9 C
Bihać
Utorak, 6 Decembra, 2022

Ana Nikolić otkrila kako je protekao Rastin i njen susret nakon što je izašao iz pritvora

IZVORavaz.ba

Reper Stefan Đurić Rasta je prije nekoliko nedjelja izašao iz pritvora, nakon što je u istom proveo četiri mjeseca. Ono što su svi čekali da čuju jeste kako je protekao njegov susret sa kćerkicom Tarom i bivšom suprugom Anom Nikolić.

Otvorila dušu

Popularna pjevačica je sada otvorila dušu i ispričala za srbijanske medije kako je to izgledalo.

– Emotivno. Cijeli dan sam preplakala, sve se slomilo u meni, jer sam se podsjetila na period kada je moj otac otišao, rano sam ostala bez njega. Bezuslovno me je volio, kao što sam to činila ja. Bio je dio mene, moje duše. To je moja najslabija tačka, sve ostalo mogu da mi diraju, ali tu ranu ne dozvoljavam. Naš dogovor je bio da Taru ne vodim u posjete jer nisam željela da dijete proživljava traume i slično. Nama je zdravlje našeg djeteta najbitnije, te smo se u samom startu vodili time. Morate da znate da se Rastin izlazak najavljivao, ali Tari nijednog momenta nisam obećala kada će tata doći, jer to što njoj obećam moram da ispunim. U poslednjih nekoliko mjeseci u Tarinom pogledu nekoliko puta sam vidjela nepovjerenje. Ona ne zna šta je smrt, ali mislila je da se njen tata više nikada neće vratiti. Vidjela sam u njenim očima – rekla je Ana, pa je dodala:

– Radimo na tome da budemo prijatelji, jer smo oboje veoma sličnog karaktera i eksplozivni smo. Naš brak je okončan onog trenutka kada sam shvatila da nas dvoje sve više postajemo brat i sestra, a sve smo dalji od toga da smo bračni partneri. Rekla sam mu kada je došao da vidi Taru: “Hoćeš li više odrasti?“, na šta se on nasmijao. Sa Rastinim roditeljima sam u odličnim odnosima, čak se redovno čujem sa bivšom svekrvom.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe