ANA NIKOLIĆ OTIŠLA DA POSJETI RASTU U ZATVOR, PA USLIJEDILA SKANDALČINA: Evo šta se desilo, POLICIJA NA NOGAMA!

IZVORnovi.ba

Pjevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno su se sukobili prilikom njene posjete reperu koji je prije 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega navodno pronađena veća količina skanka.

Pjevačica je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela kćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je napala repera zbog toga što je navondo konzumirao narkotike dok je kćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da posjeti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je vidjela, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbijesnilo, pa mu je zaprijetila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pjevačicin prijatelj za “Srpski telegraf” i dodaje:

– Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vrijeme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su vidjeli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posjetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Kako mediji prenose, Nikolićeva je informaciju o hapšenju Ðurića saznala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tamo je doživjela slom živaca jer je njihova kćerka ostala sama. Odmah je kontaktirala s bratom Markom, koji je preuzeo Taru i vodio računa o njoj dok se pjevačica nije vratila.

Ana se nije oglašavala povodom ove situacije, te ostaje da vidimo da li će potvrditi ili demantovati ove navode.

Podsjećanja radi, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mjesec dana.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe