Ana Nikolić i Rasta žestoko se sukobili tokom njene posjete centralnom zatvoru

IZVORavaz.ba

Pjevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su se navodno sukobili prilikom njene posjete reperu koji je prije 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina nedozvoljenih supstanci, piše Alo.rs.

Pjevačica je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela kćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se navodno zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je navodno napala repera zbog toga što je konzumirao narkotike dok je kćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da posjeti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je vidjela, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbjesnilo, pa mu je zaprijetila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pjevačicin prijatelj i dodaje:

– Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vrijeme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su vidjeli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posjetu i zamolili Anu da napusti prostoriju – rekla je.

Podsjetimo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mjesec dana.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe