17.8 C
Bihać
Subota, 1 Oktobra, 2022

Amerikanka grubo vukla psića, iskrvario je i umro. Dobila je godinu dana zatvora

Rebecca Schroederus (48) je 2019. vukla Dolly, pet mjeseci starog engleskog buldoga svojih roditelja, po travi i cesti, nakon čega je pas počeo krvariti na usta te uginuo, piše NBC News.

Schroederus je 24. ožujka ove godine osuđena na godinu dana zatvora. Također je osuđena na dvije godine produženog nadzora i četiri godine uvjetne kazne. Tijekom uvjetne kazne, ne smije imati ili čuvati životinje.

Štene krvarilo iz usta

Prema kaznenoj prijavi, Schroederus je bila u posjeti roditeljima i odvela je psića u šetnju. Susjeda ju je vidjela kako grubo vuče štene po travi i pločniku. Kada su susjedi pokušali intervenirati, Schroederus se navodno počela tresti i rekla: “Nikad to ne bih učinila psu, zaboga, ja sam šetačica pasa”.

Na snimkama s nadzornih kamera također se vidjelo kako Schroederus vuče Dolly po pločniku.

Kada je policija stigla u dom njenih roditelja, pas je već krvario na usta. Veterinar je nakon pregleda rekao da je psić imao znatno oštećen dušnik, što je odgovara davljenju vodilicom. Dolly je umrla sljedeći dan.

Schroederus je policiji rekla da nije namjeravala naškoditi štenetu, ali je priznala da ga je možda “malo pregrubo vukla”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se