13.1 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

Alesandra Ambrosio pobjegla na Maldive

IZVORavaz.ba

Panedemija je na neko vrijeme odvojila od putovanja, ali sada se zgodna brineta uputila na omiljenu tropsku destinaciju.

Iako su putovanja izvan zemlje za sve građane SAD-a neko vrijeme bila nemoguća misija, izgleda da je supermodel Ambrosio napokon odlučila iskoristiti svoje dvojno državljanstvo te se hrabro uputila na Maldive.

Atraktivna Brazilka većinu je ljeta provela u Kaliforniji. Bila je aktivna na popularnoj plaži Malibu gdje je dane provodila igrajući odbojku na pijesku i hvaleći se svojom nevjerovatnom figurom.

Međutim, sam kraj avgusta, Alesandra je rezervisala za romantično putovanje sa svojim partnerom Nikolom Odijem (Nicola Oddie), s kojim je u vezi posljednje dvije godine.

Pokazao je to i tokom njihovog novog putovanja, kada je Alesandru ulovio u zlatnom bikiniju uz prekrasnu tirkiznu panoramu koju pružaju Maldivi.

-Ponovo sam na svom sretnom mjestu – pohvalila se Ambrosio ispod niza novih fotografija s odmora, a na kojima je do izražaja došla njena planetarno popularna figura.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe